Body support

Diëten? Afslankmiddeltjes? Wonderpillen? Ze helpen niet! Je krijgt alleen een hongergevoel en houdt het op den duur niet vol. Body Support is een voedingsprogramma waarbij je de controle over je lichaam terugkrijgt. Je krijgt voldoende voedsel binnen om je motortje draaiende te houden. Hierdoor bereik je een optimale verbranding en ga je kilo’s verliezen. Elke week een kilo? Vier kilo’s in de maand en in 10 weken 10 kilo? Ja dat kan! Het is geen dieet, je hoeft je geen dingen te ontzeggen. Je houdt je vijf dagen normaal aan een bepaald voedingsschema dat makkelijk te volgen is en in het weekend kun je eten wat je wilt. De verbranding wordt op een zodanig hoog niveau gebracht dat wanneer je weer normaal gaat eten, de extra kilo’s die je in het weekend opgedaan hebt er in de week erop weer afgaan.

Je wordt begeleid door je voedingscoach van TakeTime. Deze zal je helpen met wat je wanneer kunt eten, om te voorkomen dat je een hongergevoel krijgt en de verkeerde dingen gaat pakken. Je krijgt per week een voedingslijst en een boodschappenlijst van ons mee (alle producten zijn gewoon verkrijgbaar in de supermarkt) en 1 x per week zal er een meting en een gesprekje plaatsvinden om te kijken hoe het gaat en of er eventueel aanpassingen nodig zijn. Op deze manier kunnen we alles goed bijhouden en er samen voor zorgen dat je de controle over je lichaam weer terugkrijgt en houdt! Ook voor mensen met diabetes en dergelijke is Body Support mogelijk.

Stuur mij een mail

Wat je vraag ook is, schroom niet om mij een mail te sturen. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.