Bij Sportbox TakeTime hebben we een breed aanbod van diverse oefeningen en work-outs.

Voor iedereen, ga de uitdaging aan

Bij sportbox TakeTime in Oosterwolde sport je onder persoonlijke begeleiding van een enthousiaste, creatieve en deskundige trainer.  Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe goed je conditie is, je kunt altijd sporten op jouw niveau.

Ons aanbod

Personal Training

Als trainer streef ik ernaar om mensen die niet van sporten houden te motiveren, mensen verantwoord en met plezier te laten sporten en mensen in beweging te krijgen en in beweging te houden

Lees verder

Over Sportbox take time

Sportbox TakeTime wil dat zijn klanten plezier en lol hebben in wat ze doen, dat ze maatschappelijk betrokken zijn en dat zij hun zelfbeeld ontwikkelen. Door persoonlijke aandacht en het overdragen van kennis aan de klant wil Sportbox TakeTime eraan bijdragen dat ieder zich op haar/zijn niveau kan ontplooien en laten zien dat fitness duidelijk kan bijdragen aan een gezonde manier van leven.

Lees verder 

Sportbox Take Time is er voor iedereen en elk niveau

Ga de uitdaging aan en schrijf jezelf in. 

Zij gingen de al uitdaging aan

De persoonlijke begeleiding is erg fijn. Vooral ook het wisselende aanbod in training. De sfeer is goed en de leden onderling motiveren elkaar ook enorm. Het voelt als een warm welkom om elke keer weer te komen trainen.

Wenn Stelling

Leuke en gezellige sportschool met persoonlijke begeleiding. Er wordt gekeken naar wat voor jou passend is. Een echte aanrader.
Jolanda Hof

Work

Kwaliteit.Persoonlijk.Resultaatgericht

Sportbox take time

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.